... mert a könyv több mint ajándék!

0könyv

Az Ön kosara üres

Product was successfully added to your shopping cart.

28 nyár

Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a könyvről

Elérhetőség: készleten

10,87 EUR

Részletek

A Jövőre veled ugyanitt című klasszikus filmet alapul véve (amelyet Mallory és Jake minden nyáron megnéznek), a 28 nyár feltárja egy évente egyetlen víkendre korlátozódó viszony gyötrelmeit, romantikáját, és azokat a drámai pillanatokat, amelyekkel ez a kapcsolat bonyolítja vagy éppen gazdagítja a saját és a szeretteik életét.

Amikor Mallory Blessing a halálos ágyán arra kéri a fiát, hogy hívjon fel egy számot, amelyet az íróasztala fiókjába eldugott papírcsíkon talál, a fiú nem tudja, mire készüljön. Arra azonban a legkevésbé sem számít, hogy a telefont Jake McCloud veszi fel. 2020 késő tavasza van, és Jake felesége, Ursula DeGournsey a közelgő elnökválasztás biztos jelöltje.

Repüljünk vissza 1993 andalító nyarára: Mallory nemrég örökölt a nagynénjétől egy tengerparti nyaralót Nantucket szigetén, és beleegyezik, hogy a bátyja nála tartsa a legénybúcsúját. Ezen Cooper egyetemi barátja, Jake McCloud is részt vesz, és Jake és Mallory között olyan kötelék alakul ki, amely - házasságot, gyerekek születését és Ursula politikai karrierjének csillagászati magasságokba emelkedését átvészelve - egészen addig tart, amíg Mallory megtudja, hogy gyógyíthatatlan beteg.

További információk

Szerző Elin Hilderbrand
Kiadó I.P.C. MIRROR KÖNYVKIADÓ
Oldalszám 456
Borító puha kötés
  1. Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a könyvről

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a könyvet? *

  * ** *** **** *****
Élmény
Minőség
Ár

Hasonló könyvek