... mert a könyv több mint ajándék!

0könyv

Az Ön kosara üres

Product was successfully added to your shopping cart.

GYÓGYÍTÓ MANDALA KÁRTYA

Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a könyvről

Gyors áttekintés

A Gyógyító mandalák kártya 48 mandalából és egy könyvből áll. Mindegyik laphoz tartozik egy szám és egy név. A könyvben a kártyák hordozta égi üzenetek szerepelnek.

Elérhetőség: készleten

20,00 EUR

Részletek

Gyógyító mandala kártyám a szellemi összehangolódás és a szeretethez való felnövés érdekében született. Mindennapi használatával összekapcsolódhatsz az egyetemes szeretet intelligenciájával. Ez a kártya társként állhat melletted. Tartalmával segíti felemelkedésedet és összeköt a valódi forrással, az új tudat dimenziójával.

Sokan fordultak hozzám az elmúlt időkben, hogy milyen jó is lenne, amikor nem tudnak eljönni hozzám és kibillent lelki állapotban vannak, lenne valami segítség, ami kisegíti őket az alacsony lelki rezgésből, depresszióból vagy reménytelenség érzéséből. 
Kérésük teljesült a 2010. novemberében megjelent GYÓGYÍTÓ MANDALÁK kártyám által, amelyet médiumi úton kaptam meg az én lecsatornázottságom által.

A Gyógyító mandalák kártya 48 mandalából és egy könyvből áll. Mindegyik laphoz tartozik egy szám és egy név. A könyvben a kártyák hordozta égi üzenetek szerepelnek.

(A kártyában 48 mandala kép van számmal és névvel ellátva, plusz egy könyv, melyben az égi üzenetek vannak.)
 A kártya a megvilágosodott szellemi tudatunkkal köt össze.

Üzeneteiből minden nap megkapod a kérdéseidre a válaszokat és nem csak azt, hanem a megoldást is. Ez a csodálatos égi üzenő igazi szellemi társ a mindennapok nehézségeiben.

Ahogy ezzel a kártyával dolgozol, a szeretet hullámhosszán létezel. Ez az a hullámhossz, amit új-tudatosságnak, vagy Krisztusi tudatnak is hívnak. De nem az a lényeg, hogy elménk milyen címkével látta el, hanem a funkció, amit betölt. 
A Gyógyító mandalák kártya tartalma összeköt valódi éneddel, vagyis a szeretettel, az Isteni intelligenciával. Mi nem a földi polaritás részei vagyunk, viszont ezt még nem felismerve azt gondoljuk, hogy igen.

A földi félelemstruktúrák bejutottak a gondolatok és érzelmek által az elménkbe és a szívünkbe, s elfedték azt, akik valójában vagyunk, a - valódi szeretetet.

A kártya összeköttetést hoz létre valódi intelligenciánkkal. Ez az intelligencia a kártya használatánál meg tud nyilvánulni itt a földön. 
Hangol Téged, és általad a világunk is visszahangolódik a szeretethez. A kártyán lévő mandalák és az útmutató könyvben lévő üzenetek, megerősítések, áldások, hangzók emelik fénytested energiaszintjét, ezért ezt a kártyát nem csupán információ átadására szánták, hanem a régi minták oldására is, és arra, hogy használatával összeköttetésbe kerüljünk a szeretettel, fénnyel, azzal a frekvenciával, akik valójában vagyunk.További információk

Szerző Hamonn Zsuzsanna
Kiadó Nem
Oldalszám 41+1 lapos kártyacsomag
Borító Nem
  1. Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a könyvről

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a könyvet? *

  * ** *** **** *****
Élmény
Minőség
Ár

Hasonló könyvek