... mert a könyv több mint ajándék!

0könyv

Az Ön kosara üres

Product was successfully added to your shopping cart.

Kesjár Csaba 60 - A teljes történet

Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a könyvről

Elérhetőség: készleten

17,58 EUR

Részletek

"""Bármennyire is kegyetlenül hangzik, az autóversenyzés

minden szabályát vérrel írták."" ""És jön a kanyar, és jön a tó, és jön a korlát... és jött a halál.""

Sikeres volt és jóképű, akár egy filmszínész. Kamaszok példaképe, tinilányok bálványa. Tényleg autóversenyzőnek született, és idehaza mindenki azt remélte, ő lehet az első magyar Forma-1-es pilóta. A Hungaroringet ""neki építették"".

Kesjár Csaba magyar autóversenyző 1988. június 24-én egy németországi Forma-3-as futam szabadedzésén szenvedett tragikus balesetet. Ott vesztette életét, ahol a legjobban szeretett lenni: a versenypályán. Csaknem kétszáz kilométeres sebességgel csapódott a pályát övező szalakorlátba. Mindössze 26 éves volt. Idén töltené be a 60-at.

Magyarország megrendülten fogadta a tragédia hírét - és több mint három évtized elteltével még mindig rengetegen őrzik emlékét a szívükben. Emlékezetünkbe a fiatal arc ívódott, felfoghatatlan, hogy immár a nyugdíjas éveit taposná... ha itt lenne velünk.

A szerzőként és szerkesztőként immár több mint 20 kötetet jegyző Harle Tamás rendkívüli alaposssággal és irodalmi igényességgel megírt könyve végigkíséri a tragédia előtti napokat, a magyar pilóta huszonhat évét; részletesen bemutatja és tárgyalja a baleset okait, a szerződések üzleti hátterét; ám mindezek mellett megismerjük a négygenerációs Kesjár versenyzői dinasztia izgalmakban és látványos sikerekben bővelkedő történetét is. A könyv hosszú útra visz: egy teljes évszázados utazásra.

Dokumentumregény, oknyomozó riportkönyv és interjúkötet 352 oldalon át mindazoknak, akik ismerték Kesjár Csabát - és mindazoknak, akik kíváncsiak Magyarország egykori kedvencének életútjára.

További információk

Szerző Harle Tamás
Kiadó Kék Európa Stúdió
Oldalszám 316
Borító puha kötés
  1. Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a könyvről

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a könyvet? *

  * ** *** **** *****
Élmény
Minőség
Ár

Hasonló könyvek