... mert a könyv több mint ajándék!

0könyv

Az Ön kosara üres

Product was successfully added to your shopping cart.

Hazai kiadványok

Csökkenő irány beállítása

   

11-20-ig Össz.: 22

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. Gömörország 2017 Ősz

    Kiemelt témánk:

    Lant és Biblia
    2,50 EUR
  2. Gömörország 2017 Tavasz

    A tartalomból:

    Petőfi Sándor Losoncon

    A nemzetőrség és a honvédség szervezése, tevékenysége Gömör megyében 1848-ban

    Széchenyi István és Rimaszombat /1941/

    Egy dombormű újjászületése

    2,50 EUR
  3. Kilátó

    Vajon mi látható egy emeleti szobából, ha az ember végignéz a városán, annak környezetén, emlékein, élményein – az életén? Mi marad a táguló tér és a múló idő takarásában? S mi az, ami még így is sejthető? Szászi Zoltán versei ezekre a végtelenül személyes kérdésekre keresik a választ mély filozofikummal, keserédes nyugalommal.

    4,00 EUR
  4. Kísértetárnyék

    Szellemek, átkok, boszorkányok, kísértetek, lidércek, halottlátók, hazajáró lelkek, bájital, szellemidézés, szemmelverés, idejétmúlt, mégis izgalmas, borzongató témák követik egymást Farkas Ottó könyvében.

    10,00 EUR
  5. Nyeretlen

    Juhász Katalin esetében ebben nincs semmi meglepő, a Nyeretlen címet viselő verseskötete a Nap Kiadó gondozásában a költő immár hetedik kötete, amelynek versei a nyereségről és veszteségről szólnak, illetve arról, hogyan és miért csap át egyik a másikba (talán sejthető, melyik melyikbe), és hogy mindeközben hogyan lehet összeállni mégis egésszé.

    5,00 EUR
  6. Ördög János ugratása

    A könyv az ismert archaikus gömör-nógrádi tájegység, Medvesalja és környéke mondáit, regéit és néhány hiteles történetet tartalmaz. A szerző a honfoglalás kori időktől egész a jelenig tartó szellemi kalandtúrára, egyfajta izgalmas és helyenként misztikus időutazásra invitálja olvasóit.

    9,00 EUR
Csökkenő irány beállítása

   

11-20-ig Össz.: 22

  1. 1
  2. 2
  3. 3