... mert a könyv több mint ajándék!

0könyv

Az Ön kosara üres

Product was successfully added to your shopping cart.

Általános vásárlási feltételek

 1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK
  1. Az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) a LIBRO s. r. o. - Tompa Mihály Könyvesbolt (székhelye: 979 01 Rimaszombat, Hlavné námestie 17, elérhetőségek +421 903 30 24 16 ) által nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő Ügyfél (Vevő, Ön) jogait és kötelezettségeit tartalmazza.
  2. A Tompa Mihály Könyvesbolt webáruházon történő rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja a jelen üzletszabályzatot, a vásárlási feltételeket és tisztában van a rendelés menetével. A rendelést csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a megrendelő adatainak regisztrációjakor és a megrendeléskor az oldalon található mezőket maradéktalanul, valós adatokkal kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Tompa Mihály Könyvesbolt felelősséget nem vállal.
  3. Az alábbi feltételeket az eladó módosíthatja vagy kiegészítheti.
 2. REGISZTRÁCIÓ, ADATOK VÉDELME
  1. A rendelések feladásakor a Vevő eldöntheti, hogy regisztrációval, vagy anélkül kíván vásárolni. A regisztráció nélküli vásárláskor a Tompa Mihály Könyvesbolt csak a rendelés teljesítéséhez minimálisan szükséges adatokat kéri megadni (számlázási adatok, illetve kiszállításhoz szükséges adatok). A regisztráció nélküli vásárlásnál a Tompa Mihály Könyvesbolt rendszerében nem jön létre regisztrált vevő, így az ismételt vásárlások sem kötődnek egy konkrét személyhez. Ennek a rendelési módnak a hátránya a Vevő számára az, hogy nem tud élni a Tompa Mihály Könyvesbolt kényelmi szolgáltatásival, amelyeket a regisztrált felhasználóknak nyújt. Azonos e-mail címmel csak egyszer lehet regisztrálni. Az adatok megadását követően a rendelések feladása lehetővé válik.
  2. A Vevő illetve a rendelési adatokat a Tompa Mihály Könyvesbolt védett, biztonságos adatbázisban tárolja, és megőrzi, azonban azokat harmadik félnek nem szolgáltatja ki, kivéve ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél, a rendelés teljesítésében részt vesz (pl. futárszolgálat). Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat más célra semmilyen módon nem jogosultak felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Amennyiben a Vevő részéről írásbeli kérés érkezik a vevőadatok törlésére, akkor azokat a Tompa Mihály Könyvesbolt adatbázisából törli. Az adatok felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának megfelelően történik.
   A Tompa Mihály Könyvesbolt minden esetben az Ön által megadott számlázási és szállítási adatokkal dolgozik. Kézi adatmódosítást a Tompa Mihály Könyvesbolt nem végez, kizárólag az Ön telefonos, vagy e-mailes bejelentése/kérése alapján. Ezért fontos, hogy az adatok pontosak legyenek. Ez garantálja ugyanis az áru pontos célba érkezését és a pontos számlázást. Az adatok ellenőrzésére, adatmódosításra a rendelés feladása közben van lehetősége.
  3. Személyes adatok feldolgozása - részletes leírás itt található.
  4. Ez a webshop sütiket használ a felhasználói beállítások memorizálására, hogy a hirdetések jobban igazodjanak a látogatók érdeklődéséhez és a webhelyek szükséges funkcionalitásához. Több információ itt található.
 3. ÁTVÉTELI MÓDOK
  1. Postázás: a postázási pénzösszeg a pillanatbeli postaárak alapján van kiszámlázva.
  2. Kérjük házhozszállításnál a csomag sértetlenségét a kézbesítő előtt szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről, hiányáról jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.
  3. Az áru átvételekor futárnak, bizonylat ellenében készpénzben történik, vagy üzletünkben ezt a megrendelés megjegyzés mezőjében mindenképpen előre jelezni kell!
 4. ELÁLLÁSI JOG, GARANCIA
  1. A vásárló jogában áll elállni a szerződéstől mindenféle ok megadása nélkül 14 munkanapig a termék átvételétől számítva. A vásárló és az eladó közti vásárlási szerződés az elejétől kedzve törlődik.
   Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy telefonon kell bejelentenie.
   Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami hiánytalan csomagolásban érkezik vissza a Tompa Mihály Könyvesbolt címére. A terméket sértetlenül, használatlanul, a számlával együtt az eredeti csomagolásban kell visszaküldeni.
   Az áru ellenértékét az áru megérkezését követően 14 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.
  2. Amennyiben a termékről a felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 14 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.
   Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre.
  3. A terméket 14 munkanapig bármilyen ok megadása nélkül visszaküldheti nekünk.
   Az elállási jog a következő termékekre, szolgáltatásokra nem vehető igénybe: nem vonatkozik az elállási jog a termékekre, ha azokat a vevő használatba vette.
   A gyártó által biztosított jótállás mellett a törvény által biztosított szavatossági jogok is természetesen érvényesek. Az érvényes jogszabályok szerint a termékekre a gyártó által biztosított jótállást vállaljuk.
  4. Juttassa el a meghibásodott terméket a lehető legrövidebb időn belül címünkre, mielőtt a terméket visszaküldené a Tompa Mihály Könyvesbolt részére, e-mailben vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. A meghibásodott termék a Tompa Mihály Könyvesbolt részére történő visszajuttatásának költsége a vevőt terheli, utánvételes küldeményeket a Tompa Mihály Könyvesbolt nem vesz át.
   Azt követően, hogy a termék megérkezett ügyfélszolgálatunkra munkatársunk megkezdi az ügyintézést, és felveszi Önnel a kapcsolatot. Formanyomatvány - elállás a szerződéstől
 5. FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK
  1. Utánvétellel a futárnál ill. Postán
  2. Személyes átvétel Szlovákiában, Rimaszombatban

Ezek a vásárlási feltételek 2018. szeptember 6-ától érvényesek.