... mert a könyv több mint ajándék!

0könyv

Az Ön kosara üres

Product was successfully added to your shopping cart.

Hazai kiadványok

Csökkenő irány beállítása

   

11-20-ig Össz.: 56

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Egy rimaszombati polgár emlékezései

    Rábely Miklósnak könyvnyomdája volt Rimaszombatban a 19. század második felében, a 20. század elején. Visszaemlékezéseiben az ő és a polgárváros akkori életébe tekinthet be az olvasó.

    6,31 EUR
  2. El innen!

    Szokatlan, mondhatni, formabontó könyvet tart kezében a kedves Olvasó. Sorstörténet, amelyben egy közülünk való, egyszerű ember meséli el kalandokban gazdag életét. A fordulatokban bővelkedő regény egyben kordokumentum az 1980-as évekből. A könyv rendhagyó, mert a főhőse végtelenül őszinte. Szokatlan, mert miközben száz veszély közepette igyekszik elérni célját, a legnehezebb helyzetben is gyakran indokolatlanul optimista. Formabontó, mert egy olyan korról szól, amelyre egy bizonyos korosztály még jól emlékszik, de az unokái már nem.

    11,50 EUR
  3. Elbújt

    6,00 EUR
  4. Életem korképe

    Pál Dénes, a Balogvölgy tanító bácsija Életem korképe címmel jelentetett meg könyvet. Ez a szerző harmadik könyve.
    7,00 EUR
  5. Életem versei

    Nem világmegváltó költészet az övé, csak csodateremtő. A saját, személyes csodáé. Danyi Zoltán túl az élete delén, csak saját és családtagjai épülésére kezdett el verseket írni, ahogy saját és családtagjai épülésére döntött úgy, hogy magasabb szintre lép, s kihozza magából a maximumot.
    6,00 EUR
  6. Emberek

    Portréfotók a gömöri vidékről.

    9,63 EUR
  7. Fekete-e a fekete sas?

    A könyv címében is olvasható kérdést eredendően Rimaszombat címere ihlette. A válaszom egyidejűleg igenlő és nemleges. Hogy miért, kiderül a könyv első dolgozatából.

    15,00 EUR
  8. Fotósuli

    A kötet kevés elmélettel, ám annál több gyakorlati tanáccsal szolgál amatőr fényképészeknek. Gazdagon illusztrált lapjait nemcsak azok forgathatják eredményesen, akik most ismerkednek a fényképezés alapjaival, hanem a már aktívan fotózó olvasók is sokat tanulhatnak belőle. A szerző olvasmányos stílusban, részletes képaláírások, tippek és trükkök segítségével vezeti be olvasóit a fényképezés rejtelmeibe.

    15,00 EUR
  9. Gömöri atlantisz II. - Fejfák

    A gömöri vidéken található fejfákat fotózta le és örökítette meg az utókor számára Czenthe Zoltán.

    9,63 EUR
Csökkenő irány beállítása

   

11-20-ig Össz.: 56

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5