... mert a könyv több mint ajándék!

0könyv

Az Ön kosara üres

Product was successfully added to your shopping cart.

Vadászidény

Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a könyvről

Elérhetőség: készleten

11,73 EUR

Részletek

Brezan alezredesnek lenni továbbra sem egyszerű. Családja mindennapi ügyei mellett immár legjobb barátja, és kollégája, Kocsistibi magánéletével is foglalkoznia kell,miközben egy vadásztársaság feljelentéséből egy olyan ügy kerekedik ki, amely egyszerre kíván meg bűnmegelőzési-, ökológiai-, és vegyi ismereteket.

Egy ukrán gengszterfőnök, és egy legális fuvarozócég mögé rejtőző magyar bandafőnök az egyik oldalon, az Interpol, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács, és Brezán szupercsapata a másik oldalon. Minden adott egy lélegzetelállítóan izgalmas nyomozáshoz.

Miközben a magyar szervezett alvilág és az ukrán gengszterek milliárdos bizniszéről egyre több információ kerül elő, és a bérvadászoktól egészen a gyógyszergyártó multikig jutunk el,még a nyomozócsapat egyik tagjának az élete is veszélybe kerül.

Sikerül-e vajon megelőzni a katasztrófát? A nemzetközi együttműködésben,a legmodernebb digitális technológiával lefolytatott nyomozást lehetséges-e végül realizálni?És vajon Vera és Májki a magánéletben létre tudja-e a hozni a tökéletes perszonáluniót a rendőrség és a TEK között?

Ezekre,és sok minden egyéb érdekességre is választ ad Dr. Garamvölgyi László rendőr dandártábornok, az ORFK volt szóvivőjének immár a 30. könyve.

A letehetetlenül izgalmas, egyben humoros bestsellerben egyszerre mutatja be egy főzsaru mindennapjait, és egy olyan nyomozás kulisszatitkait, ahol a rendőrség és a TEK nemzetközi együttműködésben akadályozza meg egy magyar és nemzetközi bűnbanda terveit.

További információk

Szerző Garamvölgyi László
Kiadó Művelt Nép Könyvkiadó
Oldalszám 462
Borító puha kötés
  1. Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a könyvről

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a könyvet? *

  * ** *** **** *****
Élmény
Minőség
Ár

Hasonló könyvek